Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Beste ouders,

Op 11 november aanstaande organiseren wij voor de welpen en scouts-speltakken een feestavond waarbij alle vriendjes en vriendinnetjes, broers en zussen, en andere mensen die de welpen en scouts mee willen nemen welkom zijn. Het feest begint om 19 uur en duurt voor de welpen tot 21 uur, en voor de scouts tot 22 uur. Er zal dus GEEN andere welpenopkomst zijn die dag.

Omdat een feest leuker is met meerdere personen, maar wij wel willen zorgen voor genoeg snacks, snoep en drinken, vragen wij jullie wel om even door te geven hoeveel vrienden jullie kind die avond meeneemt. In verband met inkopen en voorbereidingen vragen wij om dit voor 8 november door te geven.

Omdat het intussen ook alweer later in het jaar begint te worden en veel scouts ‘s avonds met de fiets komen, willen wij jullie vragen om (de kinderen) de lampen op de fiets te (laten) controleren. Het komt nog regelmatig voor dat er kinderen zonder verlichting weg rijden omdat de batterij leeg is of er geen lampen op de fiets zitten.

Met vriendelijke scoutinggroet en tot snel!

De welpen- en scoutsstaf

Welpen: Anja, Joost en Iris

Scouts: Rik, Arno, Frido en Iris