Over Ons2018-07-29T11:47:44+00:00

Over Scouting St. Hubertus Terwinselen

balk1

hubertScoutinggroep St. Hubertus heeft als thuishaven Kerkrade, om precies te zijn in de wijk Terwinselen in Kerkrade-West. De groep maakt deel uit van de regio Carboonland in Limburg.

Bestuur

Scouting Sint Hubertus Terwinselen is een Vereniging. De Groepsraad, de vergadering van alle leiders en leidsters binnen de groep, neemt de besluiten over het beleid van de Vereniging. De Groepsraad kiest een Groepsbestuur, die het Dagelijks Bestuur over de groep voert. De groep wordt verder ondersteund door de Stichting Scouting Sint Hubertus. De ouders van de jeugdleden kunnen deelnemen in de ouderraad of in een van de werkgroepen hiervan.

Het Groepsbestuur wordt momenteel gevormd door:

• Groepsvoorzitter: Iris Wijnen
  • Groepssecretaris: Joost De Jong
  • Groepspenningmeester: Richard Franck
  • Groepsbegeleider: (vacature)
  • Bestuurslid: Erik van Beusekom

Scouting Sint Hubertus is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 14120489.

balk1